EVENT KONSEPT

Frå vatn til vin

Eventet som utfordrar alle sansane

Plenum: 80

feiring eller årssamling
frå lunsj til frukost - 2 døgn

Kan utvidast: Ja

Heim » Event »  Frå vatn til vin

Ei reise i fleire typar dråpar

Her er opplevinga som på magisk vis forvandlar fullt fokus til ekte begeistring! Etter ein fagleg start tek turen ei overraskande vending, der smakar og glede og meistring i fellesskap følger som perler på ei snor. Eit strålande utgangspunkt for ei årssamling eller ei markert endring - men også midt i blinken for dei som berre treng å få jobben gjort og så verkeleg nyta naturen og samhaldet etterpå.

 
Foto Giske Berland

Plenum og matgilde

De kjem til Voss med toget og sjekkar inn på Park Hotel Vossevangen til ein god lunsj. Like etter ventar den faglege agendaen i plenum, før de eventuelt bryt ut i grupper for meir fokusert arbeid. Når jobben er gjort, ventar ein spasertur eller busstur opp til Store Ringheim der restauranten står dekka til eit matgilde av særskild kvalitet. Her er fokuset på gode og lokale råvarer, naturen sine sesongar og godt handverk på kjøkkenet. Med gode kollegaer rundt bordet heng det faglege påfyllet laust i lufta. Når mørket sig på kjem de tilbake til hotellet og kan la drøsen gå vidare der.

Felles meistring

Neste dag byr på både personlege utfordringar og felles meistring. Etter frukost startar dagen med Meistermøte, ein lagbyggingsaktivitet med kreativ problemløysing og utfordringar de meistrar best saman. Etterpå ventar ein god lunsj på historiske Fleischers Hotel, der vertskapet tek imot dykk i ærverdige lokale med panoramautsikt over Vangsvatnet og Gråsida.

440964070_403728112667804_8038632437695493036_n
DSC01291_opt

Eventyrlyst

Aktivitetsmenyen på ettermiddagen har noko for ein kvar type eventyrlyst. Vel mellom luftig flyging i vindtunnelen og rappelering frå taket, stisykling i fantastisk terreng eller utfordre lagarbeidet med rafting i dei beste elvene i landet. Her er det ulike grader av utfordring og adrenalin, og eit godt stykke lagbygging bakt inn i det heile. Om de vil kan aktivitetane filmast og forevigast, slik at alle får ta del i kvarandre sine opplevingar.

Aktivitetsmeny

Ei reise for sansane

Den siste kvelden er ei reise for sansane, og startar med Champagnesmaking i Park Hotel Vossevangen sin vidgjetne vinkjellar. Dei erfarne sommelierane fortel og forklarer, og losar deg stadig lenger inn i flyktige undertonar og fargerike smaksbilete. Så ventar ein festmiddag av dei sjeldne, sjølvsagt med bidrag frå vinkjellaren og eit spektakulært underhaldningsprogram. Her kjem også visninga av filmen frå dagens aktivitetar, til stor begeistring og med fortryllande evne til å binde folk enno tettare saman. Etter middagen startar den delen av festen som Vossingar kallar "alle mot alle" - då er det dans og drøs, og opp til kvar enkelt å setja sin eigen kurs gjennom natta.

Neste dag ventar ein solid og restituerande frukost, før utsjekk og heimreise som går på skinner.

Dag 1

REISE

Reise til Voss med toget

LUNSJ

Innsjekk og lunsj på Park Hotel Vossevangen

PLENUM

Felles fagleg samling på Park Hotel Vossevangen

PARALLELSESJONER

Gruppe A i Vossasal A

Gruppe B i Vossasal B

Gruppe C i Vossasal C

EGENTID OG OMKLEDNING

Egentid og omkledning før kvelden

TRANSPORT

Buss eller fottur til Store Ringheim

MIDDAG OG UNDERHOLDNING

Heilhjerta middag på Store Ringheim

RETUR TIL HOTELLET

Buss eller spasertur tilbake til Park Hotel Vossevangen

FESTEN FORTSETTER

Minglefest på Park Hotel Vossevangen

Dag 2

FROKOST

Frokost på Park Hotel Vossevangen

AKTIVITETSMENY

Flyging og rapellering hos Voss Vind

Stisykling med Outdoor Norway

Rafting med Voss Active

Havkajakk med Vått og Vilt

RETUR TIL HOTELLET

Retur til hotellet for egentid og omkledning

OPPLEVING

Champagnesmaking og omvisning i vinkjelleren til Park Hotel Vossevangen

FESTMIDDAG

Festmiddag med show og underholdning i Vossasalen

Dag 3

FROKOST

Frokost og utsjekk

HEIMREISE

Reise med tog frå Voss stasjon

Frå vatn til vin

Kontakt oss for konseptet!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.